//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : YOUR STATUS HERE


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: YOUR NAME

Mana Mutu Permainan Fair Play Kitaa ?
Assalamualaikum readers . Okayh , hari ni na story pasal bola . Perlawanan Liga Super antara Kelantan dengan Selangor yang berlangsung pukul 8:45 p.m semalam dekat Stadium Sultan Muhammad IV , Kota Bharu Kelantan . Alhamdulillah , kemenangan berpihak kepada Kelantan 1 - 0 hasil jaringan Mat Ghaddar selaku pemain import mereka yang berasal dari Lubnan . Kemenangan ni jugak secara ta langsung telah menaikkan Kelantan sebagai selaku pendahulu liga . Di bawah ada di sediakan video tentang gol hasil dari tandukan Ghaddar .





Apa yang nak di kongsikan adalah rasa kurang faham Manda terhadap mutu perlawanan Fair Play pada perlawanan malam tadi . Juru ulas Nadi Arena sendiri pun cakap yang ada pemain yang bermain secara kurang profesional . Pada pendapat Manda , memang betul pun ada pemain yang bersikap kurang profesional . Video di bawah agak jelas apabila player Selangor , Amri Yahyah telah menumbok di kelangkang Ghaddar . Banyak pandangan dan coment yang negatif telah di lontarkan oleh kebanyakan pihak . Apa pun kita tidak boleh buat sebarang spekulasi dengan berlebihan . Pihak atasan lebih berhak dan tahu tentang insiden di bawah ini . 
Harap pihak FAM akan meneliti dan memperhalusi tentang insiden tersebut . Setiap kesalahan pasti akan ada hukuman kan ? Manda bukan na burukkan mana - II pihak , cuma rasa kurang pasti lah kan kenapa insiden macam ni boleh berlaku . Mana pergi mutu permainan Fair Play sukan bola sepak di negara kita ni ? Selamat maju jaya kepada sukan bola sepak Malaysia . 



Terima kasih kerana sudi membaca :)